Whole Body Cryotherapie

Whole Body Cryotherapie is een gezondheidsbehandeling waarbij het gehele lichaam korte tijd wordt blootgesteld aan extreme kou. Dit heeft vele positieve gezondheiseffecten, die ook in wetenschappelijke onderzoeken zijn aangetoond. Een Cryosessie versterkt het immuunsysteem en is effectief tegen pijn en veel andere klachten.

Cryotherapie is al in 1978 in Japan ontstaan om reuma te behandelen. De methode is steeds verder ontwikkeld en bij ons kunt u nu gebruik maken van de allernieuwste technologie in de wereld: de Cryosense.

Introductie korting

Komt u voor het eerst?
De introductiesessie is slechts € 35!

BOEK NU


Videos

Does Cryotherapy Help with Recovery | Pros and Cons of Cryotherapy
 

Dr. Rhonda Patrick on the Benefits of Cryotherapy (from Joe Rogan Experience #773)

Crossfitster Kim Kiona bij Cryo Center

Why does Joe Rogan Cryotherapy?

De voordelen van de Cryosense cabine

Er zijn meerdere vormen van Whole Body Cryotherapie, zoals ijsbaden of koude sauna's.Comfortabel en persoonlijk

In de cabine is plaats voor 1 persoon. De kou komt tot aan uw schouders en uw hoofd blijft vrij. Onze assistent zorgt voor een persoonlijke begeleiding tijdens de gehele sessie en stemt het programma af op uw persoonlijke doelstellingen.

Cryosense

Optimaal effect

Bij een sessie in de Cryosense kan ervoor gekozen worden om de temperatuur eerst omhoog, naar 80 graden Celsius te brengen. Vervolgens daalt de temperatuur binnen enkele seconden tot maximaal -196 graden Celsius. Hierdoor is het shockeffect enorm groot.

Veiligheid op 1

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. De Cryosense is het veiligste en technisch meest geavanceerde apparaat op het gebied van Whole Body Cryotherapie. U kunt ten alle tijden de deur van de cabine openen, waarmee de behandeling automatisch stopt.

Gezondheid

Er zijn honderdduizenden mensen, zowel jong als oud, die regelmatig gebruik maken van Whole Body Cryotherapie, vanwege de uitstekende gezondheidseffecten. Het voor korte tijd blootstellen aan extreme koude temperaturen zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar vitale organen en weefsels wordt versterkt.

Lees verder

Sport

Internationale topsporters zijn laaiend enthousiast over Whole Body Cryotherapie. Christiano Ronaldo, Kobe Bryant, Serena Williams en Tiger Woods en vele anderen zijn overtuigd van de positieve resultaten bij hun sportieve prestaties.

Lees verder

Beauty en Wellness

Jessica Alba, Jennifer Aniston, Daniel Craig en verschillende Victoria Secret modellen zijn regelmatige gebruikers van Whole Body Cryotherapie. Het wordt gezien als een goed bewaard geheim om jong te blijven.

Lees verder

Klantervaringen