Cryosense

Bij Cryo Center Nederland kunt u een sessie ervaren in de Cryosense. Wat maakt de Cryosense zo bijzonder?

  • Het is de enige Cryocabine die kou en warmte kan combineren
  • Alleen de Cryosense kan de kou op verschillende hoogtes reguleren
  • Cryosense is de veiligste Cryocabine die er bestaat (gecertificeerd als ‘veilig’ door gasleveranciers, zoals Air Liquide)
  • Cryosense geeft de beste behandeling voor de schouders en nek, vanwege de ‘kraag’ die wordt gebruikt rond de hals
  • Het is technisch het meest geavanceerde apparaat
  • Uniek aan de Cryosense is ook dat er 8 verschillende programma’s kunnen worden ingesteld. Zo kunnen we precies de sessie uitvoeren die bij u past, op dat moment

De 8 programma’s

1. SPORT

Herstel en spierontwikkeling. Ontwikkeld voor topsporters en sportprofessionals die hoge eisen aan hun lichaam stellen. Geeft langdurige effecten en het lichaam herstelt sneller na een intensieve training of wedstrijd. Zowel vóór als na de sportprestatie toe te passen.

2. VERSTEVIGING

Verstevigt de huid, versterkt verzwakte spieren en verbetert de bloedsomloop. Helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en bij het vasthouden van vocht.


3. SLAPELOOSHEID

Vrijkomen van endorfine en geeft een rustgevend effect. Het vrijkomen van endorfine zorgt voor een gevoel van geluk. Zeer geschikt voor mensen die moeilijk in slaap komen of lijden aan een chronische vermoeidheid. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om de behandeling in de avond te ondergaan.

4. CALORIEEN

Helpt bij het activeren van uw stofwisseling. Ideaal voor een verandering van uw levensstijl. Helpt bij het bevorderen van gewichtsverlies of gewichtstoename. Langdurige effecten.


5. PIJN

Helpt bij het verminderen van ontstekingen. Helpt de bloeddoorstroming te bevorderen en vermindert zwellingen, doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. De kou werkt verdovend, kalmerend en helpt de spieren.

6. VERMOEIDE BENEN

Verbetert de bloedcirculatie. Deze richt zich op het onderste deel van het lichaam, specifiek op de onderste ledematen, waardoor de micro-circulatie en de doorbloeding worden verbeterd. Over het algemeen helpt het de doorbloeding soepel te laten verlopen.

7. ANTI-AGING

Helpt tekenen van ouderdom te bestrijden. Bevordert het afvoeren en verwijderen van gifstoffen. Thermische cryotherapie wordt uitgevoerd in een WARMTE-KOU dual-fase programma, dat het effect van cryotherapie versnelt en versterkt. De zuurstoftoevoer van de huid wordt hierdoor verhoogd.

8. ANTI-STRESS

Helpt bij het bereiken van een innerlijke balans. Bevordert de natuurlijke aanmaak van serotonine en endorfine wat ons van nature een prettig gevoel geeft.


Klantervaringen